Pregled prošlonedeljnih aktivnosti JKP na teritoriji opštine Kula

Protekle nedelje, radnici JKP „Vodovod“ Crvenka, pored redovnog održavanja higijene javnih površina, u sklopu poslova na održavanju vodovodne mreže, sanirali su kvar na izvorištu u Novoj Crvenki i kvarove u ulici Maršala Tita i Petefi Šandora.

U Sivcu, ekipe JKP „Radnik“ uredile su zelene površine u centru i pripremile teren za postavljanje javne rasvete kod dečijeg igrališta u Jamurama.

Radnici JKP „Ruskom“ pokosili su zelene površine kod Stare škole i u Šumicama u Ruskom Krsturu, uredili cvetne površine u centru i postavili klupe na tribinama fudbalskog stadiona u Kruščiću.

Radnici radne jedinice Vodovod JKP „Komunalac“, tokom prethodne nedelje, priključili su novog korisnika na vodovodnu mrežu u Industrijskoj zoni, u ulici Stevana Sremca i odgušili kanalizacionu mrežu u ulici Novaka Pejčića. Radnici radne jedinice “Čistoća” nastavili su košenje zelenih površina, te je pokošen prostor u Industrijskoj zoni, oko pružnih prelaza, u velikom parku, ulici Veljka Vlahovića, Đure Strugara i Ise Sekickog. Uklonjen je kabasti otpad kod fudbalskog stadiona “Milan Sredanović”, kao i iza zgrade Centra za socijalni rad, a sortirana je i presovana prikupljena PET ambalaža. Ekipa radne jedinice “Urbanističko planiranje i održavanje puteva” izvršila je seču grana koje ugrožavaju vodove elektromreže u Ruskom Krsturu i grana koje ugrožavaju bezbednost učesnika u saobraćaju u Kruščiću. Takođe, ova ekipa je popravila mobilijar i orezala stabala na dečijem igralištu u Boračkom naselju.