Pregled prošlonedeljnih aktivnosti komunalnih preduzeća u opštini Kula

Ekipa radne jedinice “Urbanističko planiranje i održavanje puteva“, JKP „Komunalac“, radnu nedelju započela je postavljanjem novogodišnje rasvete i dekoracije u Lenjinovoj ulici. Redovne poslove iz svog domena, ta radna jedinica je nastavila i tokom nedelje, pri čemu je postavljena novogodišnja rasveta u centru Kule i orezana su stabla u parku.  Ekipa radne jedinice „Vodovod“ uspešno je sanirala havarije na vodovodnoj mreži u ulici Maršala Tita, Vladimira Nazora, Ise Sekickog i Petra Drapšina, dok su radnici odeljenja „Čistoća“ sakupili opalo lišće i uredili javne površine u Lenjinovoj ulici i širem centru Kule.

U Crvenki, radnici JKP „Vodovod“, sanirali su kvarove na vodovodnoj mreži u Koloniji Šećerane i Njegoševoj ulici. Tokom nedelje sakupljeno je opalo lišće na više lokacija u Crvenki i izvršena seča i uklanjanje grana na groblju u naselju Nova Crvenka.

Radnici JKP “Radnik“ očistili su i uredili groblje, izvršili dezinfekciju javnih ustanova i obavili redovno odnošenje kabastog otpada u Sivcu.

U ovoj radnoj nedelji, radnici JKP “Ruskom”, izvršili su kontrolu novogodišnje rasvete pred postavljanje u Kruščiću, uredili deponiju u Ruskom Krsturu i u oba naselja izvršili dezinfekciju javnih površina i objekata.