Promocija romana “Nikad nisam” Vesne Dedić u petak u Kuli

Narodna biblioteka u Kuli, u petak 11. oktobra, sa početkom u 18 časova, ugostiće Vesnu Dedić, u cilju promocije njenog najnovijeg romana “Nikad nisam”.  Ulaz je besplatan.

To je autorkin jedanaesti roman, u kojem četiri lepe, zanosne, duhovite, zaljubljene i ambiciozne žene, nastoje da im budućnost, umesto prošlosti, bude lepši deo života.  Jedna junakinja pati što je sama, ali je srećna što je slobodna. Druga svoj život, kao da je tuđi, bezglavo zaljubljena predaje muškarcu kojeg voli. Treća od onog sa kojim deli krevet želi da dobije nešto i zauzvrat, a ne samo ljubavnu patnju i obaveze.
Čevrta zna da se većina velikih ljubavi pretvori u loše brakove.

Zašto su muškarci nežni prema svojim slabostima? Zašto je nekoj ženi ono što ima od partnera sve, a nekoj drugoj ne predstavlja ništa? Da li nam navike ili hrabrost upropaštavaju život?

„Nikad nisam“ je gotovo filmska ljubavna priča koja se dešava u Beogradu, Pržnom, Budvi i Rimu, od 2002. do 2019, ali i hronika tog vremena, kroz koju promiče lepeza likova, od studenata i profesora, sudija i pilota, do kriminalaca i elitnih prostitutki.