fbpx
Your API key has been restricted. You may upgrade your key at https://www.weatherbit.io.

Pronašli ste novčić na ulici! Da li je sreća ili nešto mnogo više?

Novac

Pronašli ste novac na ulici i pomislili kako imate sreće.

Zapravo taj trenutak nije samo sreća, već ima mnogo dublje značenje. Kada pronađete novac probajte da zapamtite prvu misao koja vam je prošla kroz glavu – ona obično ukazuje na poruku koju vam šalje ta situacija.

Nije svejedno ni koji broj se nalazi na novcu. Portal themindsjournal.com donosi detaljno objašnjenje.

Novac sa brojem 1

Ovaj broj je povezan sa novim početkom, signalizira na nove ideje, postignuća, napredak i uspeh. Poručuje vam da treba da ostanete pozitivni i da stiže vaše vreme.

Novac sa brojem 2

Ovaj broj ima poruku vezanu za nezavisnost i okruženje. Ukazuje vam na to da se morate prilagoditi, morate naučiti važnost odnosa s drugima jer, iako je nezavisnost važna i dobra, postoje neke granice – ne možete uvek u svemu biti sami, ponekad je potrebno sarađivati s drugima. Osim toga, ovaj broj ima još nekoliko značenja – trudnoća, harmonija, strpljenje i partnerstvo.

Novac sa brojem 5

Ovaj broj vam pokazuje da imate sposobnost da postignete sve što zamislite i da je život uzbudljiv. Vreme je za rast, širenje, promene i avanture. Novčić od 5 dinara, novčanica od 50 i 500 poručuju vam da morate iskoristiti svoje talente.

Novac s brojem 10

Broj 10 želi da vam poruči da verujete svojoj intuiciji i napravite ono što ste naumili i odlučili. Oslobodite se straha jer će vas te odluke odvesti do pozitivnih promena.

Preuzeto: 24sedam

Foto: Profimedia

Tagovi:
Pročitajte još: