Putari počinju krpljenje udarnih rupa

Preduzećima “Srem put” i “Vojvodina put – Bačka put” povereno je krpljenje udarnih rupa na putevima u opštini Odžaci, a putari će sa tim poslom, za koji će biti utrošeno 300 tona asfalta, krenuti 5. jula. Vrednost radova je 3.942.000 dinara, a rok za izvođenje 30 radnih dana.

Pomoćnik predsednice opštine Milorad Stanišić, koji je zadužen za komunalnu delatnost, rekao je za Radio Odžake da će se prvo sanirati udarne rupe na opštinskom putu L-410 Bogojevo-Bački Brestovac, kao i na putu L-410/1 Bogojevo-Karavukovo.

– Naši službenici iz Odeljenja za investicije, projekte i razvoj su mapirali sve lokacije gde se rupe nalaze. Završena je javna nabavka i izabran je izvođač. Radovi kreću od Bogojeva, preko Karavukova i dalje kroz Odžake, Bački Gračac i Bački Brestovac. Posle toga će se preći na krpljenje udarnih rupa u naseljenom mestu Odžaci i po prioritetu onda dolaze na red sva ostala naseljena mesta – naveo je pomoćnik predsednice opštine.

Prema njegovim rečima, za krpljenje udarnih rupa predviđeno je 200 tona asfalta, dok će se raditi i presvlačenje dela kolovoza na pojedinim mestima za šta će se utrošiti 100 tona asfalta.

– Ponavljam, sve lokacije su evidentirane, postoji karta svih ulica u svim naseljenim mestima. Nadam se da će posao ove godine biti odrađen kvalitetno. Ako građani imaju neke primedbe, mogu se obratiti Odeljenju za investicije ili direktno nama u kabinetu predsednika opštine – dodaje Stanišić.

Izvor: Radio Odžaci