Radnički 1912 prekinuo crnu seriju na gostovanjima

Fudbaleri somborskog Radničkog 1912 napokon su uspeli da ostvare pobedu na gostujućem terenu. Oni su u 18. pretposlednjem kolu jesenjeg dela sezone Srpske lige Vojvodina, savladali Dunav u Starim Banovcima, sa ubedljivih 4:0. Seriju golova otvorio je Antunić, već u prvom napadu. On je prihvatio loptu na ivici peterca domaćeg tima i prisebnim i snažnim šutem pogodio mrežu. U 22. minuti, Somborci su, golom Terzića, vodili sa 2:0. Sve bolji univerzalac Radničkog 1912, nakon što je uspeo da pobegne svojim čuvarima, šutirao je veoma precizno i doneo kapitalnu prednost svom timu.
Drugo poluvreme proteklo je takođe u nadmoćnoj igri Somboraca, koji su
golovima Unkovića u 47. i Molnara u 55. minuti slavili sa 4:0. Ovom pobedom, Radnički 1912 je u velikoj meri popravio slab utisak na gostujućim terenima, gde do juče nije uspeo ostvariti pobedu, mada je u više navrata bio nadomak trijumfa.
Sada su Somborci na trećem mestu na tabeli sa 33 osvojena boda, 11 manje od vodeće Mladosti iz Novog Sada, a u sledećem, ujedno i poslednjem susretu ove godine, dočekuju komšije iz Čonoplje.