Radnički iz Ratkova proslavlja titulu pred domaćim navijačima

Fudbalerima Radničkog 1918 iz Ratkova u nedelju će biti uručen pehar za prvaka Međuopštinske lige Sombor prvi razred. Ratkovčani će ugostiti Omladinac sa Bukovca, u pretposlednjem prvenstvenom kolu.

Takmičarska sezona se polako bliži kraju i u ostalim ligama u kojima učestvuju fudbalske ekipe iz opštine Odžaci.

Na stadionu “Milan Sredanović” u Kuli ekipa FK Odžaka u subotu će dočekati Mladost iz Bačkog Jarka u susretu 28. kola Srpske lige “Vojvodina”. Početak je u 16.30 sati.

Opštinski rivali Polet iz Karavukova i Tekstilac iz Odžaka odmeriće snage u subotu u Karavukovu. U okviru 28. kola Vojvođanske lige “Sever” u nedelju se sastaju Zadrugar Srpski Miletić – Tisa Adorjan i BSK Bački Brestovac – Mladost Bački Petrovac. Sve utakmice počinju u 16.30 sati.

Hajduk Junior (OFK Odžaci) iz Odžaka u nedelju gostuje kod Slavije iz Pivnica u utakmici 28. kola Područne lige Sombor.

Drugi predstavnik opštine Odžaci u Međuopštinskoj ligi Sombor prvi razred, Omladinac iz Deronja, takođe igra u nedelju. Deronjčani u pretposlednjem kolu gostuju kod ekipe Rastine 1918.

Predstojećeg vikenda završava se prvenstvo u Međuopštinskoj ligi Sombor drugi razred. Panonija iz Lalića u poslednjem kolu igra u Sonti sa Dinamom.

Utakmice područne i međuopštinske lige igraju se sa početkom u 17 sati.

Danas od 18 sati igraju se susreti 20. kola Lige fudbalskih veterana “Ante Bačić”. Parovi: Radnički – OFK Odžaci, Panonija – Borac, Tvrđava 2 – Zadrugar, Omladinac – Mladost, BSK – Tvrđava 1 i Tekstilac – Polet.

Izvor: Radio Odžaci