Raspisan Javni poziv za finansiranje i sufinansiranje projekata u oblasti kulture u 2019. godini – prijave do 26. oktobra

Javni poziv za finansiranje i sufinansiranje projekata, programa i manifestacija  u oblasti kulture otvoren je 12. oktobra, a  udruženja i druge organizacije iz oblasti kulture predloge projekata mogu podnositi do 26. oktobra 2018. godine.

Predlozi projekata, programa i manifestacija mogu se podnositi za: amatersko kulturno stvaralaštvo, književnost, muzičku, likovnu i vizuelnu umetnost i oblast kinematografije.

Pravo da podnose predloge projekata, odnosno programa imaju udruženja i drugi subjekti u oblasti kulture, čije je sedište na teritoriji grada Sombora.

Aplikanti predloge dostavljaju u zatvorenoj koverti na prijemnom šalteru Uslužnog centra Gradske uprave, ili kao preporučenu pošiljku redovnom poštom  na adresu: Grad Sombor, Trg cara Uroša 1, 25000 Sombor, sa naznakom: „Za Komisiju za izbor projekata, programa i manifestacija u oblasti kulture koji se finansiraju i sufinansiraju iz budžeta grada Sombora u 2019. godini“.

Javni poziv i potrebni obrasci dostupni su ovde.

Izvor: sombor.rs