Regionalni onlajn sajam zapošljavanja od 16. do 23. oktobra

Oni koji traže novi novi posao ili prvo radno iskustvo, imaju veće šanse za uspeh pokretanjem prvog regionalnog onlajn sajma poslova u Makedoniji, Hrvatskoj, Srbiji i Bosni i Hercegovini.

Dugoočekivani regionalni onlajn sajam zapošljavanja Virtualni dani 2019 održaće se od 16. do 23. oktobra na www.denovizavrabotuvanje.mk. Sajam organizuje portal Vrabotuvanje.com.mk u saradnji s ostalim partnerskim portalima Moj-posao.net iz Hrvatske, Poslovi.Infostud.com iz Srbije i Posao.ba iz Bosne i Hercegovine.

Na ovogodišnjem sajmu sve kompanije i oglasi za posao biće grupisani u pet tematskih celina: trgovina, ICT, finansije, turizam i obrazovanje.

To će kandidatima omogućiti lako pretraživanje oglasa i kompanija na određenim područjima koja su za njih relevantna, a osim što će moći da se prijave na otvorene pozicije, oni koji traže posao moći će direktno da kontaktiraju poslodavce opcijom četovanja.

Uz traženje posla, svi učesnici sajma imaće priliku da bolje upoznaju svoje poslodavce i direktno komuniciraju s predstavnicima preduzeća.

Konačno, zahvaljujući događaju Virtual Treasure Hunting, svi posetioci će imati priliku da osvoje vredne nagrade.

Foto: Luka Funduk/shutterstock.com

Preuzeto: eKapija