Rekonstrukcija raskrsnice ulica Venac vojvode Radomira Putnika, Venac vojvode Živojina Mišića, Miloša Obilića i Konjovićeve ulice

JKP „Prostor“ Sombor kao Upravljač puta, obaveštava sve učesnike u saobraćaju da je u narednom periodu planirana rekonstrukcija raskrsnice na ukrštaju ulica Venac vojvode Radomira Putnika, Venac vojvode Živojina Mišića, Miloša Obilića i Konjovićeve ulice, a u cilju smenjenja brzine i povećanja bezbednost svih učesnika u saobraćaju.

Usled radova na rekonstrukciji pomenutih ulica dolazi do izmene režima saobraćaja,  a u skladu sa projektom saobraćaja i saobraćajne signalizacije za vreme izvođenja radova. Projekat saobraćaja i saobraćajne signalizacije za vreme izvođenja radova izrađen je od strane preduzeća za projektovanje i inženjering “Adomne” , iz Novog Sada.

Obilazak radova alternativnim pravcima:

  1. Čonoplja – Subotica ulicom Partizanska ili Hajduk Veljka
  2. Čonoplja – Novi Sad ulicama Vuka Karadžića, Stevana Sinđelića i Vere Gucunje
  3. Novi Sad – Subotica ulicama Vere Gucunje, Hajduk Veljka i Partizanska
  4. Subotica – Centar ulicom Svetozara Miletića
  5. Centar – Čonoplja ulicama Zlatne grede, Vere Gucunje, Stevana Sinđelića, Vuka Karadžića
  6. Cenar – Novi Sad ulicom Zlatne grede

Alternativni pravci  za kretanje za vreme izvođenja radova su takođe prikazani na slici ispod teksta. Investitor planiranih radova je Grad Sombor, dok je izvođač radova “Vojput” doo iz Subotice. Radi bezbednosti u saobraćaju, upozoravamo građane, a prevashodno vozače da obrate pažnju na novopostavljenu saobraćajnu signalizaciju i istu poštuju.