Revijalnom utakmicom fudbalski veterani okončali takmičarsku sezonu

Tradicionalnom revijalnom utakmicom između reprezentacije Lige veterana i prvaka lige Zadrugara iz Srpskog Miletića, zvanično je okončana takmičarska sezona 2017/2018.

Revijalna utakmica je odigrana u subotu, 23. juna, na stadionu u Srpskom Miletiću.

Pre utakmice, u kojoj je rezultat bio u drugom planu, dvojici nastarijih učesnika Lige veterana, Svetislavu Stevanoviću iz Ratkova, koji je bio i glavni sudija utakmice, kao i Ljubomiru Kišjuhasu iz Kruščića, koji je nastupio za reprezentaciju, uručena su prigodna priznanja za višedecenijski doprinos razvoju fudbala.

Priznanja je dobitnicima u ime rukovodstva Lige veterana uručio Milivoj Jovkić.

Za reprezentaciju Lige veterana nastupali su sledeći igrači: Kljutić (Tvrđava Bač), Vlajić (Tvrđava 1 Bač), Vujasin (Tvrđava 2 Bač), Jovanović (Tvrđava 2 Bač), Nikić M. (Omladinac Deronje), Nikić U. (Omladinac Deronje), Blanuša (Borac Bački Gračac), Oros(Borac Bački Gračac), Kovijanić (Borac Bački Gračac), Cvijetković(Borac Bački Gračac), Miljković (Radnički Ratkovo), Ostojić(Radnički Ratkovo), Kišjuhas (Mladost Kruščić), Sokolović(Mladost Kruščić), Popović (Panonija Lalić), Vranješ (Panonija Lalić), Rajković (BSK Bački Brestovac), Beljanski (BSK Bački Brestovac), Jakovljević (OFK Odžaci), Dragojević (OFK Odžaci), Anđelković (Polet Karavukovo), Antanasijević (Polet Karavukovo).

Domaćini ove fudbalske revije, veterani Zadrugara, organizovali su u Lovačkom domu u Srpskom Miletiću druženje za sve učesnike revijalne utakmice, uz pomoć Sportskog saveza opštine Odžaci.

Tom prilikom obratili su se dobitnici priznanja Lige veterana, Svetislav Stevanović i Ljubomir Kišjuhas, koji su se zahvalili organizatorima i izrazili svoje zadovoljstvo činjenicom da Liga veterana, po mnogo čemu jedinstvena na ovim prostorima ali i šire, odoleva teškoćama i opstaje na radost ljubitelja fudbala.

Protekla takmičarska sezona u Ligi fudbalskih veterana bila je 21. po redu. Ljubitelji fudbala imali su priliku pre nedelju dana da vide sjajnu završnicu plej-ofa na Gradskom stadionu u Odžacima.

U velikom finalu Zadrugar je savladao Tekstilac iz Odžaka rezultatom 2:1 i tako došao do svoje prve titulu u ovom takmičenju.

Izvor: Radio Odžaci