Your API key has been restricted. You may upgrade your key at https://www.weatherbit.io.
Search
Close this search box.

Samsung precrtao tri popularna Galaxy telefona – od sada ih koristite na sopstvenu odgovornost

Samsung

Portofolio telefona kompanije Samsung je veoma obiman, a južnokorejski proizvođač je svojim korisnicima obećao da će tokom određenog perioda podržavati svaki od njih. Međutim, lista podržanih uređaja je upravo postala kraća za tri modela.

Od ovog meseca pa nadalje, Samsung više neće podržavati Galaxy A51 5G, Galaxy A41 i Galaxy M01 telefone. Ovi uređaji, niže i srednje klase, lansirani su 2020. godine, a njihovi korisnici su pune četiri godine uživali nadogradnje operativnog sistema i sigurnosnih zakrpa.

Naravno, prestanak podrške ne znači da ovi modeli više neće raditi, ali njihovo korišćenje može predstavljati ozbiljan bezbednosni rizik, odnosno izloženost napadima od strane zlonamernih aktera koji žele da iskoriste novootkrivene propuste.

Iako se dešavalo da Samsung izbaci ažuriranje za telefone čija podrška je prestala, takvi potezi su retki, pa se vlasnicima ovih uređaja svakako savetuje da potraže novije modele. Ukoliko ste i vi među njima, ne propustite da pročitate našu recenziju Galaxy A55 telefona – možda je baš ono što tražite.

Tagovi:
Pročitajte još: