Saopštenje za javnost OO SNS Odžaci

Opštinski odbor Srpske napredne stranke Odžaci najoštrije osuđuje sramne napade na članove porodice predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića.

Oštro osuđujemo sramnu kampanju koja je pokrenuta protiv najužih članova porodice predsednika Aleksandra Vučića i bedne pokušaje da lažima i uvredama izazovu destabilizaciju Srbije. U trenutcima kada se predsednik bori za bolju budućnost Srbije, i uživa najveću podršku našeg naroda, pojedinci koji su opljačkali i uništili ovu zemlju misle da sramnim napadima na njegovu porodicu mogu da ga pobede. Ovakvi napadi i laži koje iznose su samo još jedan pokazatelj njihove nemoći kao i činjenice da ne prezaju ni od čega kako bi se ponovo dočepali vlasti.

Opštinski odbor Srpske napredne stranke Odžaci čvrsto stoji uz predsednika Aleksandra Vučića, i poručuje onima koji napadaju tuđe porodice da građani Srbije mere rezultate i prepoznaju ko se bori za narod, a vreme koje je pred nama pokazaće da je borba koju podržavamo jedini ispravan put za budućnost Srbije.