Your API key has been restricted. You may upgrade your key at https://www.weatherbit.io.
Search
Close this search box.

Sedmodnevni pregled aktivnosti somborskih komunalnih preduzeća

Bački Monoštor

Na osnovu Ugovora zaključenog sa Gradskom upravom Grada Sombora, radnici građevinskog sektora JKP „Prostor“ Sombor, priveli su kraju poslove u zgradi Mesne zajednice “Bački Monoštor”, koji su podrazumevali molersko-farbarske radove u prostorijama unutar zgrade. Takođe, radnici istog sektora započeli su radove iskopa zemlje za izgradnju grobnica u naseljenom mestu Aleksa Šantić. Ukupno će biti izgrađeno četiri grobnice, predviđene za četiri osobe. Sve dodatne informacije u vezi kupovine grobnica, zainteresovani građani mogu dobiti pozivom na broj telefona 066440455.

Radnici somborskog komunalnog preduzeća “Zelenilo”, nastavili su poslove košenja javnih zelenih površina, kao i poslove orezivanja drvoreda prema nalozima Odeljenja za komunalne delatnosti Grada Sombora. Ženski deo radnica Odeljenja za održavanje parkovskog i javnog zelenila, vršile su uređenje cvetnih površina ispred zgrade Županije i u Parku heroja.

Tokom ove nedelje, radnici angažovani na održavanju vodovodne mreže naseljenih mesta JKP “Vodokanal”, intervenisali su više puta, sanirajući manje kvarove u ulicama: ugao Zmaj Jovine i Marka Кraljevića u Staparu, u Stanišiću u ulicama Paje Staničkova i Cara Dušana.

Tagovi:
Pročitajte još: