Your API key has been restricted. You may upgrade your key at https://www.weatherbit.io.
Search
Close this search box.

Sjajni rezultati Karate kluba „Hajduk“ iz Kule na Kupu Srbije

KK Hajduk

Na Kupu Srbije za kadete, juniore i seniore, održanom u Beočinu, učešće je uzeo i Karate klub „Hajduk“ iz Kule, sa osamnaest pojedinačnih nastupa i pet ekipnih, osvojivši tom prilikom brojne medalje.

U kategoriji seniora zlatno odličje pripalo je Mihajlu Krnajcu, koji je bio prvi i među juniorima, gde je zlato osvojio još i Miloš Krnajac, dok je Glorijan Štrangar takmičenje završio kao trećeplasirani. U konkurenciji juniorki Matea Kalmar, Mia Dvožak i Milana Korica svom klubu donele su bronzu.

Kada je reč o ekipnim rezultatima, ekipa juniora ponela je titulu prvaka, ekipa seniorki i ekipa juniorki zauzela je drugo mesto, dok je ekipa seniora bila treća.

U Beočinu je održan i međunarodni turnir „Dunav Kup“, gde je „Hajduk“ imao petnaest predstavnika, a nastupio je i u ekipnom delu takmičenja. Prvo mesto zauzeli su Miljan Mrdak i David Perduh, drugo Luka Žugić, Milana Miletić, Milica Bukvić, Teodora Tot i Stefan Baran, dok su takmičenje kao trećeplasirani završili Vojin Miletić, Sara Sabo, Sergej Baran i Nevena Vujasin. U ekipnim rezultatima, najviše uspeha imala je ekipa pionira, koja je osvojila zlatno odličje, kao i ekipa ženskih nada, zauzevši treće mesto.

Tagovi:
Pročitajte još: