Sloga poražena u Subotici i zaradila dva crvena kartona

Bačka 1901 – Sloga 2:0 (1:0)

Sudija: Dragan Arsić (Novi Sad)
Strelci: Šljivančanin 2 (Bačka 1901).
Žuti kartoni: Matijević (Bačka 1901). Bojić, Vuković, Purić, Cvetković, Vemić (Sloga).
Crveni karton: Šapić, Rančić (Sloga).

Bačka 1901: Pilipović, Šafranj (Matijević), Đurović, Bjedov, Mezei, Glišović, Radmanović, Manojlović, Provči (Simić), Lazić (Bogojević), Šljivančanin.

Sloga: Šepić, Stanković, Vukas (Makar), Vuković (Rančić), Vemić, Konjović, Bajčev, Purić, Cvetković, Stojaković (Bulović), Bojić (Simić) (Milošević).
Fudbaleri Sloge iz Čonoplje bili su ravnopravan rival ekipi Bačke 1901 iz Subotice.

Čonopljanci su izgubili utakmicu 6. kola Srpske lige Vojvodina sa 2:0 jer su promašili nekoliko veoma izglednih prilika, a sa druge strane olako primili dva pogotka i usput zaradili pet žutih i dva crvena kartona. Utakmica je “prelomljena” u 36. minutu kada je sudija Arsić iz Novog Sada start mladog golmana Šepića nad Šljivančaninom okarakterisao kao jedanaesterac, a usput mu pokazao crveni karton. I pored toga što su bili brojčano slabiji, Čonopljanci su imali inicijativu, napadali, ali to nisu uspeli da realizuju, pa je sredinom drugog poluvremena Šljivančanin svojim drugim pogotkom otklonio sve dileme oko konačnog pobednika. U beležnici arbitra Arsića upisano je da je Rinčić nakon susreta zbog uvreda zaradio crveni karton, pa će Čonopljanci imati poteškoća oko sastava tima.

Sloga je do sada osvojila tri boda i nalazi su u nezavidnom položaju na tabeli, a već u sredu je na programu sedmo kolo kada će Sloga ugostiti Hajduk 1912 iz Kule.