Sombor na Sajmu pirotske peglane kobasice

Proteklog vikenda u Pirotu na Sajmu pirotske peglane kobasice, i ove godine, predstavljen je deo gastronomske ponude Sombora.

Uprkos lošem vremenu, posećenost ovogodišnjeg Sajma je, po opštoj oceni, bila odlična, verovatno najposećeniji u zadnjih nekoliko godina.

Učešće Sombora na sedmom po redu Sajmu pirotske peglane kobacise opravdao je ideju da se svaka poseta prijateljskim gradovima i sajmovima može iskoristiti za promociju grada.

Poseta Pirotu poslužila je predstavnicima Grada Sombora, zameniku gradonačelnice Antoniju Ratkoviću, članu Gradskog veća za oblast komunalne delatnosti i investicija Miroslavu Kovačiću i šefu kabineta gradonačelnice Ljiljani Mirić, da potvrde ranije dogovore i da razgovaraju o novim vidovima saradnje. Bila je ovo prilika i da se uruče prigodni pokloni domaćinima koje je primio gradonačelnik Pirota mr Vladan Vasić.

Poljoprivredno gazdinstvo „Stokuća“ i ove godine je sa svojih nekoliko vrsta sireva bio najposećeniji štand na Sajmu, te smo sigurni da će se veliki broj turista iz okolnih zemalja, koji su probali ove proizvode, odlučiti da tokom ove godine poseti Sombor te se uvere u izuzetnu gastronomsku i turističku ponudu.

Poslovi informisanja i odnosa sa javnošću