Somborski komunalci nastavljaju sa poslovima uređenja grada i naseljenih mesta

Tokom prepodneva, radnici Odeljenja za mehanizaciju i održavanje JKP „Zelenilo“ Sombor, u naseljenom mestu Bezdan, vršili su postavku novih klupa. Takođe, radnice zadužene za „Održavanje javnih zelenih površina“, izvršavale su redovna zaduženja oko čišćenja parkova, ali i uređenja cvetnih površina na Trgu cara Lazara.
Sektor održavanja vodovodne mreže grada Javnog komunalnog preduzeća „Vodokanal“ Sombor, danas je otklonio kvar na vodovodnoj mreži u Batinskoj ulici u Somboru. Za vreme intervencije došlo je do prekida vodosnabdevanja potrošača u delu pomenute ulice i to od raskrsnice sa Valjevskom ulicom pa do raskrsnice sa ulicom Venac vojvode Radomira Putnika. Takođe, radnici sektora održavanja kanalizacione mreže, izvršili su radove na pranju prepumpne stanice na Subotičkom putu u Somboru.
Po nalogu upravljača puta JKP „Prostor“ Sombor, radnici „Boja“ d.o.o Sombor, vršili su obeležavanje horizontalne saobraćajne signalizacije na kolovozu u Somboru. U cilju povećanja bezbednosti saobraćaja na putevima, vršeno je obeležavanje uzdužnih liniji, a koje razdvajaju kolovozne trake po smerovima kretanja.