fbpx
Your API key has been restricted. You may upgrade your key at https://www.weatherbit.io.

Somborski pioniri zauzeli prva mesta na okružnom takmičenju u košarci

Školsko okružno takmičenje  u košarci za učenike i učenice osnovnih škola sa teritorije Zapadnobačkog upravnog okruga održano je 23. novembra 2016. godine u Gradskoj hali „Mostonga“  u Somboru.

U kategoriji pionira prvo mesto je osvojila ekipa somborske osnovne škole „Ivo Lola Ribar“ predvođena profesorom Nikolom Anđelkovićem, a u kategoriji pionirki  prvo mesto su osvojile učenice osnovne škole „Bratsvo jedinstvo“ Sombor, sa profesorom Goranom Đuričićem.

Takmičenje je otvorila Antonija Nađ Kosanović, član Gradskog veća za oblast sporta, dece i omladine koja je pozdravile učenike, poželela svima puno uspeha u školi i takmičenjima, fer plej  igru,  a pobednicima takmičenja je ukazala na to da će takmičenja biti sve teža i poželela im da se vrate sa što boljim plasmanom.

Somborske škole, kao prve na okružnom takmičenja, plasirale su se na međuokružno prvenstvo koje će se održati 28. novembra 2016. godine u Kikindi – navodi se u dopisu Poslova informisanja i odnosa sa javnošću Gradske uprave grada Sombora.

 

Tagovi:
Pročitajte još: