Sportski savez opštine Odžaci uručio računarsku opremu Domu zdravlja Odžaci

Za potrebe administracije, predstavnicima Doma zdravlja Odžaci, uručena je računarska oprema u vrednosti od oko 150 hiljada dinara, koju je donirao Sportski savez Opštine Odžaci.

Sekretar Sportskog saveza Mihajlo Sujer, izrazio je zadovoljstvo što je saradnja Sportskog saveza i Doma zdravlja Odžaci iz godine u godinu sve bolja.

″Veoma je važno da nastavimo uzajamnu saradnju i aktivnosti na poboljšanju uslova rada i poboljšanju efikasnosti službe administracije, s obzirom na sve veći broj sportista koji moraju da prođu lekarske preglede dva puta godišnje,″ istakao je Sujer.

Direktor Doma zdravlja Odžaci, Steva Panić, ovom prilikom zahvalio se na donaciji: ″Želim da se zahvalim na ovoj velikodušnoj donaciji i nadam se da ćemo nastaviti sa dobrom saradnjom kao i do sada.”

Uručenju opreme prisustvovali su predsednik Sportskog saveza opštine Odžaci Jelena Ignjatić, sekretar Sportskog saveza opštine Odžaci Mihajlo Sujer, član Veća za sport i omladinu Nebojša Nikolić, direktor Doma zdravlja Odžaci Steva Panić, načelnik Odeljenja opšte prakse Doma zdravlja Odžaci doktor Aleksandar Zejak i glavni medicinski tehničar Doma zdravlja, Zoran Pavlović.