fbpx
11°C
Broken clouds

Šta znači kada sanjate da plačete? U jednom slučaju to je znak da vas očekuju loše vesti

Buđenje

Plakanje u snu ne mora uvek da znači nešto loše, možda su suze posledica lepog sna.

Prema sanovniku, postoje razna tumačenja snova o suzama.

Buđenje u suzama može otkriti neku potisnutu traumu, patnju i bol koji ste preživeli i to je način da se oslobodite emocija koje ste dugo potoskivali.

Možda ste potiskivali negativne emocije i podsvesno ih preživljavali u snu, pa zbog toga sanjate da plačete ili ste stvarno lili suze tokom spavanja. Sanjati plakanje može da označava oslobađanje negativnih emocija izazvanih nekim događajima u životu.

Možda vam podsvest pomaže da se emotivno izbalansirate i proživite neželjene strahove i frustraciju koju ste vremenom skupljali.

Sanovnik – tumačenje i značenje sna

Sanjati da plačete i da ste puni suza. Ako ste sanjali da plačete i da ste puni suza, taj san može otkrivati da trenutno prolazite kroz težak period oporavka u životu. Možda označava neko emocionalno isceljenje ili duhovno čišćenje. Ovaj san može da se odnosi i na neku bol koju osećate.

Sanjati da neko drugi plače i roni suze. Snovi u kojima vidite neke druge osobe kako plaču, mogu da označavaju potrebu da poboljšate ponašanje prema ljudima kojima ste okruženi.

Sanjati da vas niko ne čuje ili ne reaguje na vaše suze. Ako ste u snu plakali i niko nije reagovao na to, to puno govori o vašem trenutnom emotivnom stanju. Možda imate probleme u komunikaciji sa drugima, zbog čega ste frustrirani i osećate se bespomoćno. Ovakav san je poruka iz podsvesti, koja vam govori da treba da počnete da radite na svom samopouzdanju i otvaranju prema drugima.

Sanjati da ne možete da prestanete da plačete. Ako u snu niste mogli da prestanete da plačete, to može otkriti vaš osećaj tuge i bespomoćnosti povodom neke životne situacije. Moguće je da niste svesni toga kako se osećate i ovaj san je poruka vaše podsvesti koja vam govori da se suočite sa stvarima koje vas sputavaju, umesto da se zatvarate i gomilate nerešive probleme u sebi.

Sanjati da neko plače. Značenje sna u kom ste videli nekoga kako plače određuje se na osnovu toga da li poznajete ili ne znate osobu koja je plakala.

Ako, na primer, je ta osoba vaš prijatelj, ovaj san je znak da je ta osoba u nekoj nevolji i da joj treba vaša pomoć.

Ako je ta osoba vaš neprijatelj, ovaj san govori o vašoj želji da je povredite.

Ako ne poznajete osobu koja je plakala, možda to govori o vašoj želji da pomognete drugima.

Ovaj san može označavati i mogućnost da sramotite nekoga ko vam je blizak, zbog vašeg nepristojnog ponašanja.

Ponekad je ovakav san dobar znak, koji predviđa da ćete čuti neke lepe vesti.

Sanjati lažno plakanje. Ako ste sanjali da plačete na silu, to može otkrivati pravo stanje vaših osećanja. Možda ste iz nekog razloga, preplavljeni emocijama, koje mogu biti tužne ili srećne, a drugima predstavljate sasvim suprotno od onoga što osećate.

Sanjati da lijete suze radosnice. Ovaj san je dobar znak koji govori da ste konačno rešili neki problem u živoru, ili da ste se rešili emotivnih blokada.

Možda ovaj san označava vaše poštovanje nečeg dobrog što vam se dešava u životu.

Ovaj san može biti znak nekog olakšanja koje će doći u skorije vreme.

Ponekad predviđa sreću i radost u bliskoj budućnosti, neočekivane događaje i prijatna iznenađenja.

Sanjati da vam plače mama. Ako ste u snu videli svoju majku kako plače, to je obično loš znak koji predviđa loš predstojeći period i loše stvari. Možda nećete imati sreće ni u čemu ili ćete oboleti od neke bolesti.

Ponekad, ovaj san može označavati konflikte sa članovima porodice. Ovaj san može biti poruka koja govori da treba da obratite pažnju na svoje ponašanje i da pokušavate da izbegnete sukobe.

Sanjati plač oca. Ovaj san nije dobar znak, jer predviđa neke neočekivane i neobične okolnosti koje vam se mogu desiti u budućnosti, zbog kojih ćete početi da preispitujete svoje vrednosti i ciljeve u životu.

Sanjati da plače vaša supruga ili muž. Ako ste videli u snu da vaš partner plače zbog nečega što ste uradili, to znači da ćete imati izazove, koflikte i probleme koji će zahvatiti brojne aspekte vašeg života u bliskoj budućnosti. Ovaj san nagoveštava depresiju i razočaranje.

Sanjati plač bebe. Ako ste u snu čuli ili videli bebu kako plače, to nije dobar znak. Može ukazivati na prepreke i veće probleme u životu, od zdravstvenih do drugih životnih tragedija.

Sanjati da plače vaša baka. Ukoliko ste u snu videli vašu baku kako plače, to je obično loš znak koji predviđa svađe, nesuglasice i konflikte sa članovima porodice u skorijoj budućnosti.

Sanjati da ste iznenada našili na nekoga ko plače. Ako ste u snu iznenada naleteli na nekoga ko plače, možda to govori o nekoj nesreći ili incidentu koji će se desiti, a koji možete sprečiti.

Možda neko ko vam je blizak očekuje vašu pomoć, pa obratite pažnju.

Sanjati da vidite puno ljudi u velikim suzama. Ako ste sanjali druge ljude koji glasno plaču, taj san ima pozitivnu konotaciju. Možda vam predviđa lepe događaje u budućnosti.

Ovaj san označava duboka osećanja koja neko gaji prema vama, pa čak može nagoveštavati i brak u bliskoj budućnosti.

Ovakav san predviđa sreću z avas i vaše bliske prijatelje.

Sanjati da plačete sa nekim. Ukoliko ste u snu plakali sa nekim, to je obično dobar znak koji može predvideti veće slavlje u bliskoj budućnosti.

Tagovi:
Pročitajte još: