Svečani prijem za đake generacije

Predsednik opštine Kula, Damjan Miljanić, upriličio je danas, u Svečanoj sali, prijem za đake generacije osnovnih i srednjih škola opštine Kula i tom prilikom im uručio laptop računare. Pored predsednika opštine, đake su pozdravili i pomoćnik predsednika opštine, Strahinja Paravina i rukovodilac odeljenja za drušvene delatnosti, Dragana Potpara. Potpara je istakla da su svi u opštini Kula ponosni kada u junu treba da ugoste đake generacije, njihove porodice i razredne starešine, poželela im mnogo uspeha u daljem školovanju, sa nadom da će se vratiti u svoju Opštinu, da nastave svoj život i rad.

Predsednik Opštine je naglasio da mu je izuzetna čast što može sve da ih pozdravi i istakao da su oni tu gde jesu, jer iza njih stoji ogroman rad i trud, koji su uložili prvenstveno oni sami, ali i njihovi roditelji i škola, kao i da je ovaj rezultat stigao kao posledica takmičenja, pre svega, sa samim sobom, iz želje da budu najbolji i da dosegnu svoj maksimum, a da je on siguran da će tako biti i u daljem školovanju.

„I ova opština i Srbija računaju na uspešne mlade ljude. Da će oni nastaviti dalje svoje školovanje, da će napraviti posle toga uspešne karijere, od kojih će i Opština i država imati koristi“, rekao je predsednik opštine Kula, Damjan Miljanić.

https://youtu.be/sKnhuVHKlyw

Izvor: kula.rs