fbpx
0°C

Svi padaju od smeha zbog njihove reakcije: Pas video sebe sa filterom pa se prepao, a tek da vidite bebu!

Pas

Korišćenje filtera na raznim aplikacijama je opšteprihvaćena stvar. Da nam oni u potpunosti menjaju lični opis, dokazuje još jedan primer u kome je ovog puta žrtva filtera ni manje ni više nego jedan pas.

Video sa više od devet miliona pregleda, postao je hit na društvenoj mreži TikTok zbog reakcije psa i bebe na ono što je filter učinio psu.

Naime, na snimku koji je prikupo simpatije mnogih, vidi se kako je filter skroz promenio izgled lica psa, izobličio ga i uvećao mu oči tako da su izgledale ogromno.

@voxiuk Dog was shook 😂 IG/maddy_n_bros #DogsOfTikTok #Filter #Funny #Fail #Baby #Cute #FunnyKids #RelatableLaughs #FeedYourCurious ♬ original sound – VOXI

Pas i beba su se bojažljivo približili telefonu, želeći da se uvere ko je na ekranu, međutim, uvidevši čudno lice, pas je, vidno uplašen počeo usporenim tempom da se udaljava, što je izazvalo najveće simpatije.

– Pas je bio u šoku – napisala je vlasnica u opisu videa, a nedugo zatim počeli su se nizati šaljivi komentari.

“Čak je i beba u fazonu – Vidiš li što i ja?”, “Način na koji se pas povukao je urnebesan” “Filter izgleda kao da je to stvarno njegovo lice jer ima iznenađenu reakciju”, glasili su komentari.

Tagovi:
Pročitajte još: