Tekstilac – Polet, na Grbavicu dolazi ŽAK, Panonija dočekuje Borac

Na Gradskom stadionu u Odžacima u nedelju se sastaju opštinski rivali Tekstilac i Polet iz Karavukova, u utakmici 4. kola Vojvođanske fudbalske lige “Sever”. BSK u Bačkom Brestovcu dočekuje Tisu iz Adorjana, takođe u nedelju.

U nedelju svoje susrete igraju oba predstavnika opštine Odžaci u Područnoj ligi Sombor. OFK Odžaci na “Grbavici” dočekuje somborski ŽAK, dok Radnički 1918 iz Ratkova gostuje kod ekipe Hercegovca iz Gajdobre. To su parovi 4. prvenstvenog kola.

Utakmice 2. kola odigraće timovi koji se takmiče u razredima Međuopštinske lige Sombor. Član prvog razreda, Omladinac iz Deronja, igra na svom terenu protiv imenjaka sa Bukovca. U tom rangu ove sezone takmiči se i Zadrugar iz Srpskog Miletića koji putuje u Kupusinu na megdan ekipi Partizana. Obe utakmice igraju se u nedelju.

U drugom razredu, ekipa Lidera će u subotu na Gradskom stadionu u Odžacima ugostiti Dinamo iz Sonte. Još jedan opštinski derbi biće odigran u nedelju u Laliću gde domaća Panonija dočekuje Borac iz Bačkog Gračaca.

Susreti Vojvođanske lige igraju se sa početkom u 16.30 sati, dok će područni i međuopštinski ligaši na teren od 16 sati.

Izvor: Radio Odžaci