fbpx
Your API key has been restricted. You may upgrade your key at https://www.weatherbit.io.

Tekstilac spreman za izazove Prve fudbalske lige

Janjić

Nakon obezbeđenog plasmana u Prvu fudbalsku ligu Srbije, Fudbalski klub „Tekstilac“ dobio je novi Statut usklađen sa Zakonom o sportu, pravilima i propisima FSS. Usvojena je i sistematizacija kluba kojom se uređuje nova organizacija rada.

Osim toga došlo je i do kadrovskih promena u rukovodstvu kluba pa je tako potvrđena želja i inicijativa sa početka godine da na čelo Upravnog odbora i predsednika kluba bude postavljen Jovan Miletić, dok će novi predsednik Skupštine biti Andrija Hajdu. Što se tiče upravnih organa kluba odlučeno je da na pozicijama ostaju novi/stari sportski direktor Veselin Đurković i sekretar Miloš Markuš dok su dužnosti novog generalnog direktora pripale Mihailu Janjiću, a direktora omladinske škole Ćirić Zoranu.

Novina u radu kluba biće i stalna radna tela: Disciplinska komisija i Komisija za marketing. Članovi ovih radnih tela i Pravilnici o njihovom radu biće doneti i izabrani na prvoj narednoj sednici Upravnog odbora. Skupštinu će od sada činiti 19 članova.

„Moja je želja da kontinuiranim radom od “Tekstilca” napravimo moderan i stabilan klub. Aktivno radimo na tome da poslovanje uskladimo sa potrebama ranga takmičenja koje nam predstoji o čemu i svedoče poslednje reforme u klubu. Ovo je definitivno nova fudbalska epoha u Odžacima i pred nama tek slede veliki izazovi, kako oni na sportskom, tako i na organizacionom planu. Još jednom koristim priliku da zahvalim na izboru i ukazanom poverenju. Funkcija generalnog direktora nosi sa sobom veliku čast ali i odgovornost pred svim članovima ove fudbalske institucije“ – kaže generalni direktor FK „Tekstilac“ Mihailo Janjić.

Odžačani su četiri kola pre kraja šampionata u Srpskoj ligi – grupa Vojvodina obezbedili plasman u rang više, Prvu fudbalsku ligu Srbije.

Tagovi:
Pročitajte još: