Timea Papajčik nastupa na Balkanskom Šampionatu sa seniorke i seniore

Karate Klubu HAJDUK je pripala izuzetna čast uručenjem poziva selektora seniorske reprezentacije Srbije Gorana Šćepanovića da članica kluba, istaknuta takmičarka u borbama Timea Papajčik nastupi na Balkanskom Šampionatu sa seniorke i seniore koje se održava u Čačku ovoga vikenda (25.-26.03.2017.)

Posle izuzetne sezone kako za klub tako i za Timeu, ovaj poziv je došao samo kao potvrda kvalitetnog rada u klubu i kontiuiteta dobrih rezultata. Timea je u protekloj godini postala šampionka Vojvodine i vicešampionka Srbije u uzrasnoj kategoriji mlađih seniorki i već se našla na spisku selektora mlađih kategorija. Poslednji u nizu uspeha od pre par vikenda je opet prvo mesto na Prvenstvu Vojvodine, ali u seniorskoj konkurenciji što je svakako i bilo presudno za ovaj poziv selektora.

Timea će nastupiti u kategoriji -50kg i to u prepodnevnim časovima nedelju (26.03.). To će biti njen prvi nastup za seniorsku reprezentaciju na ovako važnoj smotri i očekuju se pozitivne vesti praćene dobrim rezultatom. Ona je već od danas u karantinu u hotelu Čačku sa ostalim reprezentativcima – navodi se u dopisu.