Turistička organizacija opštine Odžaci predstavila se na Međunarodnom sajmu turizma u Novom Sadu

Turistička organizacija opštine Odžaci predstavila se na Međunarodnom sajmu turizma u Novom Sadu koji se održao u periodu od 03.-05.10.2019. godine. Ove godine Sajam je održan po 52. put, a Turistička organizacija se, kao i ranijih godina, predstavila u sklopu izložbenog prostora Turističke organizacije Vojvodine.
Na Sajmu je bilo prezentovano novo dopunjeno izdanje Turističkog vodiča na srpskom i engleskom jeziku, a detaljnije informacije su prezentovane flajerima koji promovišu konkretan proizvod u vidu: lova, ribolova, manifestacija, ugostiteljskih objekata, šetnje gradskim jezrom i sakralni objekati kao i flajerima vezanim za Etno kuće u Ratkovu, Laliću i Deronjama.
Posetiocima Sajma bio je ponuđen program posete opštini u vidu jednodnevnog izleta kao i katalog „10 priča o nama“ na srpskom i nemačkom jeziku i brošura „Na proputovanju kroz zlatnu ravnicu“ koja je obuhvatila kompletnu ponudu opštine Odžaci.
Turistička organizacija je nastojala da kroz svoje propagandne materijale posetioce Sajma što bolje upozna sa turističkim potencijalima opštine Odžaci.
Štand Turističke organizacije opštine Odžaci posetila je Predsednica opštine Odžaci mr Latinka Vasiljković.