Twitter je upravo dodao funkciju koju ćete odmah želeti da aktivirate jer štedi bateriju telefona

Želje korisnika su napokon uslišene.

Nakon što je predstavio dark mod svojim alfa korisnicima prošle nedelje, Twitter je napokon učinio novo korisničko iskustvo dostupnim svima koji koriste Android uređaje.

I dok je ovo zaista dobra vest, treba napomenuti da je ova opcija dostupna vlasnicima iPhone telefona već 7 meseci, ipak, bolje ikad nego nikad.

Tvit koji je kompanija objavila pokazuje da Twitter pažljivo sluša svoje korisnike i zato je uslišio zahtev za “Lights out” modom na Androidu.

Novu opciju većina Android korisnika može već sada da proba otvaranjem hamburger menija (tri horizontalne crte u levom uglu aplikacije) i dodirivanjem sijalice na dnu koja aplikaciju prebacuje iz standardnog u dark mod.

Twitter@Twitter

Welcome to the dark side, Android users. You can now go lights out on Twitter.16,2 хиљ.19:06 – 22. окт 2019.Употреба информација и политика приватности у Твитер огласима5.958 људи прича(ју) о овоме

Stariji dark mod je i dalje tu, i možete da odredite koji od dva moda ćete koristiti.

Ako odaberete Lights Out mod, ne samo da će nova šema boja biti blaža prema vašim očima, već ćete i smanjiti potrošnju baterije na OLED ekranima.

Apdejtovanu verziju Twittera bi već sada trebalo da vidite u Googleovoj App Store prodavnici.

Preuzeto: telegraf.rs