fbpx
21°C
Clear sky

U apatinskom Klubu za stare održan otvoren čas pevanja

Klub za stare u Apatinu i mart mesec planira da ispuni radionicama različitih sadržaja za svoje članove. Posle niza predavanja na različite teme, radionica nekoliko vrsta različitih tehnika, merenja pritiska i šećera u krvi, i drugih radionica, na red je došlo pevanje.

U saradnji sa pevačkom grupom ,,Etna”, a koja deluje pri KUD-u ,,Carza”, u Klubu je održan kratki kurs pevanja. Sonja Romić, vođa grupe, predstavila je njihov rad, a potom prisutnima i objasnila kako nije dovoljan samo talenat, već je i pevanje potrebno ,,trenirati”. Članicama Kluba za stare pikazane su osnovne vežbe raspevavanja, a potom su svi zajedno uživali, pevajući tradicionalne srpske pesme.

Prijem za nove članove u pevačku grupu ,,Etna” uvek je otvoren, te svi koji vole da pevaju, a usput se i lepo druže, mogu doći u prostorije KUD-a ,,Carza”, ulica Srpskih Vladara, broj 45, utorkom i četvrtkom od 17,30 h.

Iz Kluba za stare zahvaljuju Sonji Romić i pevačima ,,Etne” na lepom druženju i podsećaju sve zainteresovane da im se priključe. Članstvo u Klub je potpuno besplatno, a osim u svakodnevnim aktivnostima, članovi Kluba mogu koristiti besplatan internet, pročitati dnevnu štampu ili se prosto družiti uz čaj i kafu.

Tagovi:
Pročitajte još: