U apatinskom Klubu za stare odžano predavanje na temu zdrave fizičke aktivnosti u zreloj životnoj dobi

U Klubu za stare u Apatinu održano je predavanje na temu ,,Zdrava fizička aktivnost u zreloj životnoj dobi’’. Članovi Kluba pokazali su veliko interesovanje za ovakav vid edukacije, a predavanje je realizovano zahvaljujući saradnji sa Nemanjom Stojisavljevićem, po struci fitness instruktorom – licenca FISAF Intetnational.

Podsećamo, Stojisavljević je osnivač Bodi bilding i fitnes sportskog udruženja “Esfitness”, a ovim poslom se bavi dve godine. Nemanjin rad se zasniva na pružanju adekvatnih personalnih i polupersonalnih treninga, sve u skladu sa sposobnostima i ciljevima onih koji treniraju. Takođe, njegov rad se bazira i na kompletom sistematskom evolviranju, kako fizički-zdravstveno, tako i karakterno, kroz unapred pripremljen trening i dobru atmosferu.

Na samom predavanju u Gerontološkom klubu, mladi fitness instruktor uputio je prisutne na 4 vrste treninga koji postoje, a takođe ih je i upoznao sa činjenicom da je redovna fizička aktivnost preduslov za dobro zdravlje, kao i dobro raspoloženje. Po završetku predavanja, Stojisavljević je odgovarao na pitanja radoznalih članova Kluba, a takođe je i sa svakim ponaosob porazgovarao i uputio mu korisne savete.