fbpx
Your API key has been restricted. You may upgrade your key at https://www.weatherbit.io.

U OŠ „Nikola Tesla“ Lipar i „Veljko Vlahović“ Kruščić održan prijem za đake prvake

Damjan Miljanić u poseti đrvacima

Danas je počela nova školska godina. I u osnovnim školama u kulskoj opštini nastava je počela intoniranjem državne himne „Bože pravde“. U osnovnim školama „Nikola Tesla“ Lipar, i „Veljko Vlahović“ Kruščić danas je održana svečanost za đake prvake, koji će osnovnoškolsko obrazovanje započeti u ovim školama.

Đacima prvacima su dobrodošlicu i srećan početak školovanja poželeli direktori škola Nevenka Popović i Vesna Medojević, a svečanosti su osim rukovodstva škole, đaka i roditelja prisustvovali i Damjan Miljanić koji im je poželeo uspešan polazak u školu i poručio im da je uveren da će uživati u novom razdoblju života sa učiteljicama, a kasnije i nastavnicima i profesorima koji će brinuti o njima.

Nakon pozdravnih govora dobrodošlice i prozivke učenika, đaci su sa svojim učiteljicama i roditeljima otišli u učionice gde im je predsednik opštine uručio poklon pakete sa školskim priborom.

U OŠ „Nikola Tesla“ u Liparu je ove školske godine upisano 8 učenika, dok je u OŠ „Veljko Vlahović“ u Kruščiću upisano 12 učenika.

Tagovi:
Pročitajte još: