U subotu startuju košarkaši „Hajduka“

U danima vikenda biće sportskih dešavanja, jer je počeo prolećni deo košarkaškog prvenstva, a ostali sportski kolektivi se pripremaju za nastavak sezone.
U 13. kolu prvenstva u Prvoj srpskoj ligi košarkaši Hajduka dočekuju Topolu iz Bačke Topole. U premijernom prolećnom predstavljanju pred svojim pristalicama razumljivo je što iz tabora Hajduka najavljuju pobedu, jer gosti iz Bačke Topole su pri dnu tabele, ali trener Danilo Borović ističe da to nije realna slika kvaliteta ekipe Topole, te da će njegovi izabranici morati da pruže maksimum ukoliko žele pobedu. Susret košarkaša Hajduka i Topole iz Bačke Topole će u hali Osnovne škole „Petefi brigada“ biti odigran sutra, a počeće u 19 sati.
U punom jeku su pripreme naših fudbalskih kolektiva, koji kroz prijateljske utakmice proveravaju šta su do sada uradili. Fudbaleri Hajduka, članovi Srpske lige će sutra odmeriti snage sa liderom Vojvođanske lige Slogom iz Čonoplje. Kontrolni susret će biti odigran sutra na terenu na Vašarištu, a počeće u 14 sati.
Vojvođanski ligaš Crvenka će u nedelju na svom terenu, od 14 časova ugostiti Tvrđavu iz Bača. U Ruskom Krsturu će u nedelju, od 13 časova prijateljski susret odigrati fudbaleri Rusina i Kule, dok će takođe u nedelju, ali od 14 časova u Kruščiću snage odmeriti domaćin Mladost i Polet iz Sivca.

Izvor: qmedia