fbpx
Your API key has been restricted. You may upgrade your key at https://www.weatherbit.io.

U Vojvodini 10,7 mlrd rsd za širok set konkursa za poljoprivrednike

aktuelno - poljoprivreda

Vojvodina je ove godine obezbedila 10,7 milijardi dinara budžeta Pokrajinskom sekretarijatu za poljoprivredu, koji će ponuditi širok set konkursa za proizvođače, rekao je pomoćnik pokrajinskog sekretara za poljoprivredu Mladen Petreš. Na skupu o Finansiranje poljoprivrede u 2023. godini, koji je šesti put održan u Privrednoj komori Vojvodine, poljoprivrednici su direktno od donosioca odluka mogli da čuju najnovije projekcije za finansiranje, navodi se u saopštenju.

Administrativni odbor usvojio ostavku poslanika SPS Zvonimira Stevića

Administrativni odbor Skupštine Srbije razmatrao je i usvojio ostavku poslanika Socijalističke partije Srbije Zvonimira Stevića. Sednici Administrativnog odbora predsedavao je šef poslaničke grupe Srpske napredne stranke i predsednik odbora Milenko Jovanov koji je predložio da se usvoji Stevićeva ostavka i da se predloži skupštini da konstatuje prestanak mandata.

Brnabić: Ne postoje opštine prvog i drugog reda, niti veliki i mali projekti

Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić prisustvovala je danas otvaranju obnovljene ambulante u selu Veliki Krčimir u opštini Gadžin Han. Premijerka je istakla da je došla u Veliki Krčimir da pokaže da za Vladu Srbije ne postoje opštine prvog i drugog reda, niti veliki i mali projekti.

Vesić: Samo Vučić može da se izbori za KiM u Srbiji i za razvoj zemlje

Sednica skupštine o Kosovu i Metohiji pokazala je neodgovornost kod većeg dela opozicije, koju KiM ne zanima, kao i da samo predsednik Aleksandar Vučić može da se izbori da Kosmet ostane u Srbiji, a da Srbija nastavi da se razvija, poručio je danas ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture i član Predsedništava SNS Goran Vesić. “Ogroman je stepen neodgovornosti opozicije, koja pokušava da iskoristi pitanje Kosova i Metohije za sticanje političkih poena, ali i za rušenje Aleksandra Vučića. Njih KiM i sudbina tih ljudi ne interesuju, to je jasno kao dan i to se videlo na sednici skupštine“, rekao je Vesić.

Tagovi:
Pročitajte još: