Upoznajte HUAWEI Nova 5T pametni telefon

Savršen partner za gejming.

Od nedavno je na našem tržištu dostupan novi Huawei pametni telefon, namenjen zaljubljenicima u dobar dizajn, kvalitetnu kameru i još bolju grafiku. Kažu da je idealan za sve one koji od pametnog telefona traže nešto više, pogotovo kada je igranje video igara u pitanju. Zbog čega? Saznajte u nastavku…

Huawei Nova 5T je pametni telefon srednje klase, međutim, zbog Kirin 980 čipseta po kojem su poznati Huawei premijum telefoni, ovaj novajlija obećava mnogo. Neke od karakteristika koje se, pored Kirin 980 čipseta, u samom startu ističu su: Quad AI kamera od 48MP, na šta smo već i navikli kada je Huawei u pitanju; kao i prednja AI kamera od 32MPGPU Turbo 3.0 procesor, ali i odličan kapacitet baterije, kao i SuperCharge opcija za punjenje; dok je šlag na torti memorija od 8GB + 128 GB.

Ono zbog čega je Huawei Nova 5T izuzetno zanimljiv jesu upravo grafike, koje donose potpuno novo korisničko iskustvo prilikom gejminga. Zahvaljujući međusobnoj saradnji GPU Turbo 3.0 procesora i Kirin 980 čipseta, pokretanje 3D igara visoke rezolucije je jednostavnije nego ikada. Kao što sam izraz „Turbo“ kaže, ova specifična tehnologija za ubrzanje grafike slična je turbo motoru u sportskom automobilu. Uz pomoć GPU Turbo 3.0 tehnologije, Huawei Nova 5T u potpunosti koristi potencijal Kirin 980 čipseta za poboljšanje brzine kadrova u 3D igrama. Ovo efektivno smanjuje podrhtavanje dinamičkih slika u realnom vremenu, tokom igranja. Do sada je nova generacija GPU Turbo tehnologije prilagođena za oko 25 popularnih igara, a lista se još uvek širi.

Naravno, kada ste zaljubljenik u video igre, pored odličnih grafika najvažnija stavka je dužina trajanja baterije. Niko ne želi da ga tokom igranja omiljene igrice ometa prazna baterija. Huawei Nova 5T poseduje bateriju visokog kapaciteta od 3750 mAh, što vam omogućava da neometano igrate igrice. Ukoliko se ipak zaigrate i ne obratite pažnju na bateriju, te se ona u potpunosti isprazni – ne brinite. Zahvaljujući SuperCharge 22,5W tehnologiji vaš Huawei Nova 5T se može napuniti od 0 do 50% za samo pola sata, dok mu je za punjenje do 100% potrebno oko sat i po vremena.

Ukoliko se, nakon gejming partije sa prijateljima, odlučite da pobedu ili dobru zabavu obeležite selfijem – prednja AI kamera od 32 mega piksela beleži i najsitnije detalje sa neuporedivom oštrinom, što znači da možete da napravite neverovatne selfije bez obzira na osvetljenje. Mikro podešavanja veštačke inteligencije (eng. AI) dovela su ulepšavanje na potpuno novi nivo, zbog čega efekti na fotografiji deluju prirodno, izražavajući dubinu i detalje na vašem licu.

Preuzeto: Telegraf.rs/PR