Uređeno autobusko stajalište u Liparu

Aktivisti MO SNS Lipar iskoristili su današnje jutro i organizovali radnu akciju uređenja svog mesta. Oni su krenuli u sređivanje autobuskih stajališta, koja će nakon završenog farbanja dobiti novi i lepši izgled.
Ovo je samo još jedna u nizu akcija koju sprovode aktivisti ovog mesnog odbora. Kako je istakao poverenik MO SNS Lipar Jovo Hajdin, i liparski naprednjaci su se pridružili akciji sređivanja svog mesta:” Okupili smo se sa ciljem da se autobusko stajalište u Liparu dovede u pristojno stanje, ali to nije jedina akcija koju smo organizovali. Radi se na sređivanju celog sela i ne mogu, a da ne pohvalim zaposlene u JKP “Komunalac” iz Kule jer su pokosili travnjake ispred napuštenih kuća i sredili trotoare.
Takođe su pomogli oko sređivanja ograde oko vodoizvorišta u Liparu kao i oko košenja trave na seoskom groblju što je u mnogome doprinelo lepšem izgledu Lipara. Aktivisti MO SNS Lipar će nastaviti sa akcijama kako bi Lipar bio lepše i bolje mesto za život.” istakao je predsednik MO SNS u Liparu Jovo Hajdin.
Iz mesnog odbora SNS Lipar najavljuju još akcija kako bi doprineli lepšem izgledu svog mesta.

Piše: redakcija