Uručene nagrade najuspešnijima u oblasti sporta za 2018. godinu

Sportski savez opštine Apatin svečano je uručio priznanja najuspešnijim sportistima i sportskim kolektivima za 2018. godinu.

Po oceni stručnog žirija, sportiskinja godine je šahistkinja Marina Gajčin, a najuspešniji sportista je kuglaš Strahinja Jovanić.

U kategoriji mladih sportista nagrađeni su rukometaš Dušan Ćeran član Rukometnog kluba „Pik“ iz Prigrevice i Noemi Heđbel članica Ženskog kuglaškog kluba „Apatin“.

Za najuspešnijeg stručnjaka u sportu proglašen je Miloš Popović, trener Odbojkaškog kluba „Apatin“, dok je za najuspešnijeg sportskog radnika izabrana Biljana Popović iz Ženskog kuglaškog kluba „Apatin“.

Za najuspešniji sportski kolektiv u 2018. godini proglašen je Odbojkaški klub „Apatin“, a najbolja sportska manifestacija je “NBC KUP” u ogranizaciji Sportskog saveza opštine Apatin.

Nagradu za najuspešnijeg sportistu sa invaliditetom dobio je Damir Silađi, član Košarkaškog kuba „Dunav“ iz Apatina.

Priznanja su sportistima uručili nekadašnji proslavljeni košarkaš „Partizana“, a danas direktor „Beogradske arene“, Goran Grbović i predsednik Sportskog saveza Srbije, srpski rvač i reprezentativac u rvanju, Davor Štefanek.

Sportiste je u ime opštine Apatin i organizatora SSOA pozdravio predsednik opštine Apatin, Milan Škrbić.

ФОТОГРАФИЈЕ

Izvor: soapatin.org