Uspešno realizovana još jedna aktivnost u apatinskom Gerontoškom klubu

Trudeći se da organizuje što raznovrsnije sadržaje, a u skladu sa interesovanjima i željama svojih članova, Gerontološki klub u Apatinu realizovao je još jednu u nizu aktivnosti. Ovoga puta organizovan je ,,karaoke party”, a prisutni su još jednom dokazali da se i u starijoj životnoj dobi može i te kako zabaviti.

– Zahvaljujući našem dragom prijatelju, nastavniku muzičke kulture, Josipu Čapou, danas smo u Klubu uspešno realizovali još jedno lepo druženje. Karaoke su veoma popularne među mladima, a naši članovi, iako starije životne dobi, pokazali su zavidno umeće, kako u pevanju, tako i u veštini stvaranja sjajne atmosfere. Osim što smo se lepo proveli, odabrali smo najbolje vokalne izvođače, a svi učesnici su nagrađeni simboličnim poklonima, kažu iz apatinskog Gerontološkog kluba.

Klub za stara i odrasla lica u Apatinu radi pri Domu za stare, ali kao posebna jedinica, sa ulazom iz Zagrebačke ulice. Osim svakodnevnih aktivnosti, Klub redovno organizuje različite radionice, predavanja i slično, a pored navedenog, u Klubu se članovi mogu koristiti besplatnim internetom, pročitati dnevnu štampu, ili se prosto družiti uz čaj ili kafu. Članstvo u Klub potpuno je besplatno, a poziv za nove članove uvek je otvoren.