(UŽIVO) VUČIĆ U “ĆIRILICI”: Predsednik najavio novi ekonomski paket mera

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić gostuje u emisiji “Ćirilica” na televiziji Happy.

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić gostuje u emisiji “Ćirilica” na televiziji Happy, gde govori o aktuelnim društvenim i političkim temama.

Novi paket mera za ekonomiju

Predsednik dao odgovor šta nas čeka ove godine.

– Užasna je činjenica da smo izgubili više hiljada ljudi od ove bolesti. Stiže sve više vakcina, nadam se da ćemo uskoro da pobedimo virus, i da se vratimo normalnom životu. Verujem da 2021. može da bude dobra godina. Malo smo se ulenjili, moraćemo malo više da radimo kad se svet vrati u normalu. Pojačaćemo vakcinaciju, zatim do Sretenja daćemo novu podršku preduzećima, stiže novi paket pomoći – rekao je Vučić i dodao:

Aleksandar Vučić

Aleksandar Vučić Foto: Happy TV/Printscreen 

– Ići ćemo na sektorsku podršku privredi, a gledaćemo i da dodatno pomognemo penzionerima. Gledaćemo da obezbedimo pakete za svakog penzionera sa vitiaminima za jačanje imuniteta. Ali vakcinacija je suština. 

Vučić je rekao da mi ne smemo da zatvorimo privredu.

– Evrozona je imala pad BDP, Srbija je imala rast. Crna Gora je imala -26 posto. Borili smo se da nabavimo lekove, respiratore, Srbiji nikada ništa nije falilo, dižemo bolnice svuda po Srbiji. Radiće se bolnice u deset gradova, i sve to zvog reforma koje smo doneli 2014. godine.  – rekao je Vučić.

Vučić naglasio da su ovo rezultati koje nikad nije imala.

– Kad je Srbija bila prva u stopi rasta? Nikada. Uskoro ćemo dobiti i zvaničnu potvrdu da smo prvi u Evropi. Gradimo pruge, auto-puteve, za godinu dana ćemo ići do Novog Sada za pola sata – rekao je Vučić.

Predsednik gost u emisiji “Ćirilica”

Predsednik Srbije govori o najvažnijim državnim pitanjima, a osvrnuće se i na nedavni dvodnevni boravak na Hilandaru.

Vučić je trebalo da gostuje u “Ćirilici” 16. novembra, ali je ta emisija otkazana.

Predsednik Aleksandar Vučić juče je najavio gostovanje u emisiji “Ćirilica” na svom Instagram profilu.

Preuzeto: Srbija Danas