Velika radna akcija u Somboru: Aktivisti uređivali više gradskih lokacija

Raspoloženi da radno obeleže kraj avgusta, aktivisti Srpske napredne stranke Zapadnobačkog okruga, okupili su se u velikom broju na različitim gradskim lokacijama u Somboru, sa ciljem da uspešno sprovedu unapred isplanirane aktivnosti.
Aktivisti Opštinskog odbora Kula su zajedno sa mesnim odborom Crvenka, očistili i uredili železničku stanicu u Somboru, deo prostora oko Žaka i obilaznicu na Gakovačkom putu. Uklonjeno je smeće, ulepšane su zelene površine te je stvoren prijatniji i lepši ambijent na pomenutim lokacijama.
Opštinski odbor Apatin takođe je učestvovao u velikoj radnoj akciji u Somboru. Aktivisti su uređivali kanalsku obalu. Smeće je sakupljeno i uklonjeno, tako da je popularno somborsko izletište dobilo lepši izgled.
Prostor oko dečijeg igrališta u Šikari, ulepšan je zahvaljujući radu aktivista iz Opštinskog odbora Odžaci. Ambijent je pripremljen za brojne predstojeće jesenje aktivnosti.
Vredni su bili i članovi Opštinskog odbora Bač koji su uredili prostor oko Gradskog stadiona i Hipodrom.
Radna akcija u Somboru organizovana je sa ciljem da se urede i unaprede popularne gradske lokacije na kojima građani neretko provode svoje slobodno vreme. GrO Srpske napredne stranke u Somboru se zahvaljuje na učešću aktivista iz drugih opštinskih odbora, uz naglašavanje da je uspeh današnje akcije još jedna potvrda značaja solidarnosti, uzajamne pomoći i podrške i timskog rada, odnosno dokaz da ujedinjeni i složni lako ostvarujemo zajedničke ciljeve. Nove radne akcije već su u planu i njihova realizacija nas očekuje u predstojećem periodu.