Your API key has been restricted. You may upgrade your key at https://www.weatherbit.io.
Search
Close this search box.

Veliki broj učesnika na sportskom takmičenju u GUP Sombor

Gradsko udruženje penzionera Sombor

Članovi Gradskog udruženja penzionera Sombor još jednom su pokazali da se može biti aktivan i u trećem dobu, a u prilog tome govore brojni primeri i uspesi penzionera koji su tek u sedmoj deceniji otkrili nove hobije i interesovanja.

Upravo zbog toga, istakli su čelnici GUP, i ove godine bio je zavidan odziv učesnika za kvalifikacije za predstojeću u Olimpijadu sporta , zdravlja i kulture trećeg doba, na kojim se u Gradskom udruženju penzionera nadmetalo 30 učesnika sa teritorije grada i to u nekoliko disciplina – šah, pikado, brzo hodanje-štafeta, šutiranje na gol i bacanje lopte u koš.

Iz Gradskog udruženja penzionera saopštili su da su najboljim sportistima i ekipama dodeljena zaslužna priznanja, a članicama likovne sekcije, koje su za ovu priliku u hladovini dvorišta naslikale lepa umetnička dela, uručene su zahvalnice.

Prema rečima Vide Bošnjak, predsednice sekcije za sport i likovno stvaralaštvo Gradskog udruženja penzionera Sombor, takmičare u narednom periodu očekuje još više rada i treninga, s obzirom na to da uskoro sledi okružno takmičenje i kvalifikacije za Olimpijadu Vojvodine.

Tagovi:
Pročitajte još: