(VIDEO) „Black Horse“ u Somborskoj bolnici

Direktorka Fabrike akumulatora  „Black Horse“ iz Sombora, Darinka Đuran, kao što je prošle nedelje najavila kada je posetila Gerontološki centar i kada im je poklonila 50 paketa za korisnike centra, realizivala je posetu gradskoj bolnici Sombor sa svojim timom.

Shodno zahtevima direktora bolnice Dragana Rastovića, koji je iskazao potrebu za akumulatorima za vozila hitne pomoći i popravku vozila za transport hrane bolesnicima navedene bolnice, danas su uručeni „Black Horse“ akumulatori svim raspoloživim vozilima, a ujedno je i započeta popravka vozila za transport hrane.

Direktora Darinka Đuran, iskoristila je priliku i navela da će fabrika akumulatora Black Horse u narednom periodu posetiti Apatin, Kulu, Odžake i Sombor, gde će biti postavljeni info pultovi, a svi zainteresovani moći će da ostave svoj CV jer do kraja godine fabrika planira da proširi svoje proizvodne kapacitete.

„Moram da kažem da mi je veliko zadovoljstvo što smo danas u somborskoj bolnici i da smo uspeli na neki način da pomognemo direktoru i celom rukovodstvu bolnice grada Sombora, jednom donacijom akumulatora za bolnička vozila“, istakla je direktorka Fabrike akumulatora „Black Horse“.