fbpx
Your API key has been restricted. You may upgrade your key at https://www.weatherbit.io.

(VIDEO) Dečijim karnevalom, počeo „Limenka teatar fest“

Dečijim karnevalom, počeo „Limenka teatar fest“ 4

Ispred zgrade Županije, Dečijim karnevalom, počeo je Internacionalni festival za decu i mlade „Limenka teatar fest“, koji je nastao sa idejom da spoji pozorište za decu i ekologiju. Ispred Gradske uprave, zamenica gradonačelnika, Ljiljana Tica i članovi Gradskog veća, Anita Stojakov i Slobodan Stanić, posetili su ovu manifestaciju, koja je svečano otvorena ispred Narodnog pozorišta.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 025.rs (@portal025.rs)

Na karnevalu učešće su uzela talentovana deca, te glumci, pevači, folkloraši, sportisti, balerine i tamburaši, a umetnička kolona, na oduševljenje prisutnih, kretala se kroz Glavnu ulicu ka Narodnom pozorištu.

Tokom četvorodnevnog programa, biće upriličene predstave iz šest zemalja, a pored zemlje domaćina, predstave će izvesti glumci iz Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Mađarske, Bugarske i Perua. Takođe, svakodnevno, tokom trajanja manifestacije, biće organizovan šareni edukativni predprogram.

Ulaznice za fesstivalske predstave ne mogu se kupiti novcem, već je neophodno doneti 5 praznih limenki, za koje se dobija 1 Alu-coin, prva ekološka valuta za kupovinu ulaznice.

Večeras, od 19 časova, u Narodnom pozorištu biće prikazana predstava „Tri junaštva Kraljevića Marka“, beogradskog Pozorišta „Čarapa“.

Tagovi:
Pročitajte još: