(VIDEO – FOTO) U Somboru održan 15. jubilarni Susret oldtajmera

U subotu, 13. aprila, u Somboru je, u organizaciji „Des Arts“ Oldtajmer kluba, a pod pokroviteljstvom grada Sombora, održan jubilarni, 15. Susret oldtajmera, na Trgu Svetog Trojstva.

Na ovogodišnjem okupljanju registrovano je preko 70 izlagača. Manifestacija je okupila ljubitelje starovremenskih vozila iz Srbije, Hrvatske, Mađarske, Slovenije, Bosne i Hercegovine…

15. Susret oldtajmera je otvorio zamenik gradonačelnice i predsednik Saveta za bezbednost saobraćaja grada Sombora Antonio Ratković.

Drago mi je što smo i ove godine zajedno sa klubom „Des Arts“ Oldtajmera uspeli da organizujemo jednu ovakvu manifestaciju, koja se, kada se pomene susret oldtajmera, vezuje za grad Sombor. Takođe, moram da izrazim veliku zahvalnost organizatorima što su u ovolikom broju danas okupili izlagače“ rekao je Ratković i dodao da će grad Sombor i Savet za bezbednost saobraćaja uvek podržavati ovakve aktivnosti.

Tokom trajanja izložbe, priređen je i kulturno-umetnički program, a posetioci su mogli da pogledaju izložene automobile i motocikle do kasnih popodnevnih časova.