(VIDEO) Haris Džinović: Apatinske ribarske večeri su sjajne!

Trećeg dana Ribarskih večeri, Apatinci i njihovi gosti imali su prilike da uživaju u fenomenalnom koncertu velike zvezde Harisa Džinovića.

„Čuvene Apatinske večeri su naravno sjajne, prema tome, nosim najlepše utiske, koje sam ikad imao, prilikom ovakvih manifestacija i jako mi je drago što sam ponovo ovde!“, rekao je on.

Pored legendarnog Harisa, apatinskoj publici se predstavila i Zorana Pavić, popularna pevačica koja je, kako sama kaže, i privatno i poslovno veoma vezana za Apatin.

„Divno sam dočekana, jako se lepo osećam, radujem se večeras druženju sa publikom. Nije fraza nego jedva čekamo, pogotovo što tako dugo smo bili totalno sklonjeni od svega shodno dešavanjima“, rekla je Zorana.

Treće, finalno veče, sem dobre muzike  obeležilo je proglašenje pobednika u takmičenju „Zlatni kotlić 2021“, pa je tako Apatin sinoć dobio novog šampiona u spremanju ribljeg specijaliteta, Bojana Tomaševića. 

Sem toga, čitav niz aktivnosti koje su organizatori spremili za posetioce, poput susreta kolekcionara antikviteta, takmičenja u pecanju „Zlatna ribica“, turnira u pikadu, fudbalskih utakmica, nastupu plesne škole „Ronda“, bile su posećene i nezaboravne za sve učesnike. 

Poslednjeg dana manifestacije nas očekuje revijalno kuvanje ribljeg paprikaša, uz koncerte grupa „Dunavski biseri“ i „Bande drvene“. Organizatori pozivaju sve da prisustvuju, da kuvaju riblji paprikaš i zabave se uz dobru muziku i još bolju atmosferu.