(VIDEO) OD PONEDELjKA PODELA SENIOR KARTICA

Za sve penzionere koji su predali zahteve za kulsku senior karticu u prvom krugu, iste će biti dostupne od ponedeljka 19.11. na istim mestima na kojima su podnosili zahtev za njih. Tim povodom, za medije je govorila koordinator projekta Tatjana Kvasni.
Pre nešto više od mesec dana smo došli na ideju po uzoru na Beograd, Niš i Apatin da budemo četvrta opština u Srbiji koja će svojim penzionerima omogućiti niz dodatnih pogodnosti. Na naše veliko zadovoljstvo, dobru nameru u startu je prepoznao veliki broj preduzetnika i privrednika kulske opštine koji su se odlučili kao saradnici u projektu da u svojim prodajnim objektima omoguće niz pogodnosti za naše najstarije sugrađane i na tome im veliko hvala.

Zadovoljstvo mi je na kraju prvog kruga projekta i da se zahvalim svim mesnim zajednicama na strpljenju i posvećenosti ovom projektu. Rezultat od preko 2000 prijavljenih penzionera za samo tri nedelje pozitivno govori u prilog tom angažovanju. Na njima je sada i najvažniji zadatak, da od ponedeljka budu ti koji će uručiti kartice penzionerima. Uz kartice, penzioneri će dobiti i konačan spisak prodavnica sa svim pogodnostima koje u njima mogu da ostvare. Bitna informacija za penzione koji su zahteve podnosili u uslužnom centru opštine Kula, je da će svoje kartice preuzimati u MZ Gornji grad.
Za kraj, zahvaljujem se i svojim saradnicama u projektu koje su bile dostupne penzionerima za sva pitanja kako na štandovima, tako i u nedelju na sajmu penzionera. Prvi krug se završio, a o narednim aktivnostima i pogodnostima za penzionere saznaćete putem medija u narednom periodu.