(VIDEO) Održan streličarski Kup Srbije u Crvenki

U Crvenki je u organizaciji Streličarskog kluba „Target“ održan četrnaesti po redu TRI DE dvoranski Kup Srbije u streličarstvu.
Sam naziv TRI DE govori da je reč o takmičenju u kojem su streličari gađali trodimenzionalne replike pojedinih životinja, a da je ova streličarska disciplina sve popularnija potvrđuje i podatak da je na dvoranskom Kupu Srbije u Crvenki učestvovalo više od 110 streličara iz Srbije i zemalja u okruženju.
Najvrednije rezultate na TRI DE dvoranskom Kupu Srbije u disciplini Instiktivni luk u seniorskoj konkurenciji ostvarili su Danijel Rađen, član Streličarskog kluba „Velos“ iz Novog Sada sa 196 bodova, drugi je bio Stevan Josipović član Streličarskog kluba „NS 2002“ iz Novog Sada sa 190 bodova, a treći Aleksandar Vrndić, član Streličarskog kluba „Kraljevi“ iz Kraljeva sa 187 bodova. U konkurenciji veterana u istoj disciplini najuspepšniji je bio Miloš Bašalac, član Streličarskog kluba „Kraljevi“ iz Kraljeva sa 149 bodova, drugi je bio Vladan Stefanović član novosadskog „Velosa“ sa 138 bodova, a treće mesto sa po 94 boda podelili su Miroslav Knapček, član Streličarskog kluba „Tican“ iz Vognja i Vladimir Petrović, član Streličarskog kluba „Target“ iz Crvenke.
Na četrnaestom TRI DE dvoranskom Kupu Srbije nastupili su članovi dva kluba iz Crvenke. Uz pomenutog Vladimira Petrovića, člana „Targeta“ odlične rezultate ostvarili su i Petar Keresteš, član istog kluba koji je u seniorskoj konkurenciji u disciplini Goli luk osvojio treće mesto sa 149 bodova, dok je u istoj disciplini u konkurenciji starijih pionira Edvard Keresteš osvojio prvo mesto sa 130 bodova, a u konkurenciji veterana Ana Rodić, takođe članica „Targeta“ osvojila je prvo mesto sa 140 bodova. Član Streličarskog kluba „Target“ Tibor Janković je u disciplini Kampaund luk osvojio prvo mesto sa 176 bodova, dok su u disciplini Olimpijski luk odlične rezultate ostvarili članovi Streličarskog kluba „Strela“, takođe iz Crvenke. U konkurenciji seniora član „Strele“ Marko Đurišić je osvojio drugo mesto sa 86 bodova, dok je u konkurenciji kadetkinja Marija Uzelac, članica „Strele“ osvojila prvo mesto sa 80 bodova.
Inače, Streličarski klub „Target“ je pobrao sve komplimente za organizaciju TRI DE dvoranskog Kupa Srbije, a pomoć u organizaciji su pružili Sportski centar „Crvenka“ u kojem je takmičenje održano, Turistička organizacija opštine Kula, te preduzetnici Aco Arvaji iz Crvenke i Vojkan Veberović iz Kule, koji je i veoma uspešan član Streličarskog kluba „Target“.
Izvor: qmedia