(VIDEO) Opština Apatin i ove godine nagradila najuspešnije učenike

Na svečanosti koja je danas upriličena u velikoj Sali SO Apatin, predsednik opštine Apatin Milan Škrbić sa svojim saradnicima ugostio je najbolje đake sa teritorije naše opštine i tom prilikom im uz reči podrške uručio i vredne nagrade.

„Veliko mi je zadovoljstvo i čast što sam danas sa vama, najboljim đacima naše opštine. Čestitam vam svima ispred opštinske uprave na postignutim rezultatima i nadam se da ćete u nastavku vašeg školovanja biti još bolji đaci i još bolji ljudi. Na nama koji vodimo našu opštinu ostaje obaveza da obezbedimo što je bolje uslove kako bi oni najbolji od vas koji na jesen idu da studiraju, jednog dana vratili i započeli svoje profesionalne karijere u opštini Apatin“, rekao je predsednik opštine Apatin Milan Škrbić

Na svečanosti su nagrađeni najbolji đaci svih osnovnih i srednjih škola sa teritorije opštine Apatin. Među osnovcima nagrađeno je 5 đaka generacije koji su dobili novčane nagrade od 15000 dinara, 9 vukovaca nagrađeno je sa po 10000 dinara i 2 dobitnika nagrada na školskim takmičenjima su dobili vaučere od 5000 dinara koje mogu da iskoriste u prodavnici Netpoint. Kod srednjoškolaca, 4 đaka generacije je dobilo laptop računare, 11 vukovaca je dobilo šestodnevno putovanje u Toskanu, dok je 7 đaka dobitnika nagrada na školskim takmičenjima dobilo vaučere u vrednosti 5000 dinara koje mogu da iskoriste u prodavnici Netpoint doo.