(VIDEO) Počelo pročišćavanje atmosferskih kanala u Kljajićevu

Danas su u Kljajićevu počeli radovi na pročišćavanju atmosferskih kanala u ulicama Kralja Petra Prvog, Ive Lole Ribara (od  crkve do zgrade Mesne zajednice), kao i deo ulice JNA. Savet Mesne zajednice je, zahvaljujući odličnoj saradnji sa svojim građanima, prepoznao ovaj dugogodišnji problem i krenuo u realizaciju pročišćavanja atmosferskih kanala, u kojima se zadržavala velika količina vode.

Prema rečima zamenika predsednika Saveta MZ Kljajićevo, Nikole Žiže, ovaj problem će biti postepeno rešavan u svim ulicama u Kljajićevu:“U ovome prvom delu radova planirano je da se očisti nekih dva kilometra atmosferskih kanala, a u planu je da se počne sa izgradnjom pravoslavnog hrama u Kljajićevu, kao i tribina na fudbalskom stadionu u našem mestu. Pored ovih radova u planu je i izgradnja parkinga kod ambulante i ispred vrtića u Kljajićevu”, kaže Žiža.

Takođe, početak ovih radova pokazuje da u Kljajićevu postoji zaista dobra saradnja građana i Saveta MZ, koja se ogleda kako u zajedničkom planiranju, tako i u realizaciji planiranog.