(VIDEO) Podrška Somboraca: GrO SNS u rekordnom roku prikupio potpise

Gradski odbor Srpske napredne stranke u Somboru predao je potpise podrške za izbornu listu „ALEКSANDAR VUČIĆ-ZA NAŠU DECU.“. I ovoga puta interesovanje i podrška građana Sombora Srpskoj naprednoj stranci bili su izuzetno veliki, te je za 24 sata prikupljeno preko 2.200 potpisa. Iz GrO SNS u Somboru ističu da je ovo je jasan pokazatelj da SNS uživa veliko poverenje građana i pozivaju sve sugrađane da na predstojećim izborima daju svoj glas Srpskoj naprednoj stranci. 

,,Za manje od 24 časa skupili smo potrebnu podršku građana i obezbedili preko 2.000 potpisa podrške koaliciji ,,Aleksandar Vučić – Za našu decu’’. Za nas je važno da smo prvi predali izbornu listu i nadamo se da će ona biti potvrđena, u želji da realizacija našeg programa ,,Srbija 2020.-2025.’’ dobije punu i apsolutnu podršku građana Srbije i Sombora.’’

Dušanka Golubović, poverenik GrO SNS Sombor, u svom obraćanju je naglasila da je njihov cilj da mladi ljudi pronađu perspektivu realizacijom pomenutog programa i najavljenim reformama, ne samo u Somboru, već i u celoj Srbiji.

Poverenik GrO SNS Somboru, Zoran Rus, istakao je da je i naš grad sledio najavu predsednika Vučića, a to su reforme unutar same stranke.

,,Na našoj listi ,,Aleksandar Vučić – Za našu decu’’ se nalazi mnogo novih lica i nalazi se jako velik broj žena u odnosu na prethodnu listu, što mislim da će doneti velike promene i da će se naš grad kretati u dobrom smeru.’’

Podsećamo, izbori će biti održani 26. aprila 2020. godine.