(VIDEO) Pokrajinski sekretar za sport i omladinu Vladimir Batez prisustvovao nastavku opremanja sivačkog sportskog hrama

Pokrajinski sekretar za sport i omladinu Vladimir Batez boravio je danas u Sivcu gde je u novosagrađenoj sportskoj hali prisustvovao završetku opremanja ovog sivačkog sportskog hrama potrebnom opremom. Naime, Pokrajinski sekretarijat je obezbedio 2 miliona dinara koji su iskorišćeni za postavljanje koševa u hali, pa će uz rukomet i sivački košarkaši i košarkašice od danas imati odlične uslove za rad. Nabavljeni su i mreža za odbojku, mreža za tenis, kao i tegovi. Sekratara Bateza su u hali, uz opštinsko rukovodstvo i vodeće ljude sivačke mesne zajednice, dočekali mladi sivački sportisti, a obraćajući se medijima pokrajinski sekretar za sport i omladinu Vladimir Batez je rekao:
-Danas imam veliko zadovoljstvo da sa predsednikom opštine Kula i sekretarom Mesne zajednice Sivac obiđem halu i prisustvujem realizaciji projekta opremanja sportske hale u Sivcu. Ovde nisam prvi put i želim da kažem da je Kula jedna od opština koja je najviše uložila u sportsku infrastrukturu i praktično u svakom naselju imaju ozbiljan sportski objekat. Halu u Sivcu opština Kula je izgradila iz sopstvenih sredstava, što je za svaku pohvalu, a mi smo kao sekretarijat podržali opremanje ove hale sa novim elektropodizivim koševima, kupovinom mreža za odbojku i tenis da bi mogli da pružimo deci ovde u Sivcu što veći sportski sadržaj i da se osnuje što veći broj klubova u odnosu na one koji već postoje. Zadovoljan sam i kvalitetom opreme koja je ugrađena, ovom lepom slikom hale prepune decom koja se bave sportom – rekao je Batez.


Završetkom opremanja sivačke hale zadovoljni su i čelni ljudi lokalne samouprave, što potvrđuju i reči predsednika opštine Kula Damjana Miljanića, koji je posebno apostrofirao saradnju sa Pokrajinskim sekretarijatom za sport i omladinu.


-Saradnja sa Pokrajinskim sekretarijatom je odlična ne samo zbog sredstava koja smo dobili za razne projekte, već i zbog jednog ličnog pristupa gospodina Bateza, da svojim prisustvom kao što je danas i razgovorom sa sportistima i nas iz lokalne samouprave ohrabri da ulažemo u sportske objekte, svesni da ćemo uvek imati podršku Pokrajinskog sekretarijata – rekao je predsednik Opštine Kula Damjan Miljanić.
Izvor: qmedia